طرز تهیه بشقاب سبزیجات

به گزارش بهترین وبلاگ، بشقاب سبزیجات یک غذای بسیار مناسب، سالم و با رنگ و لعاب برای کسانی که دارای رژیم غذایی لاغری و گیاه خواری هستند، به شمار میرود. سبزیجات سرشار از فیبر، ویتامین و مواد معدنی هستند که مصرف روزانه آن ها ضامن سلامتی شما بوده و از بروز بیماری های قلبی، سرطان، دیابت و چاقی جلوگیری می نمایند. به طور کلی مصرف روزانه 200 گرم سبزیجات برای بدن انسان ضروری است که این اندازه برای افراد سالمند و بچه ها کمتر است.

طرز تهیه بشقاب سبزیجات

مواد لازم برای تهیه بشقاب سبزیجات

  • سیب زمینی دو عدد
  • کدوسبز دو عدد
  • کلم بروکلی دو دسته
  • هویج دو عدد
  • قارچ 150 گرم
  • کنسرو ذرت یک فنجان
  • بادمجان دو عدد
  • لیموترش دو عدد
  • کره کاله خرید آنلاین 50 گرم
  • سرکه بالزامیک دو قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به اندازه لازم
  • عصاره سبزیجات دو عدد
  • فلفل دلمه ای قرمز یک عدد
  • سس سویا دو قاشق غذاخوری
  • پیازچه دو ساقه

طرز تهیه بشقاب سبزیجات

بادمجان ها را حلقه ای نموده و نمک پاش کنید تا تلخی آن ها گرفته گردد سپس با اندازه کمی روغن تفت دهید.

کلم بروکلی را با کمی آب، فلفل، آبلیمو و نمک بپزید سپس کلم سفید را نیز با اندازهی آب، سرکه و نمک بپزید تا رنگ آن تغییر نکند.

کدوها را حلقه ای برش دهید و با روغن تفت دهید.

سیب زمینی ها را با کمی آب پخته سپس پوست بکنید.

قارچ را 2 قسمت نموده و با اندازهی آب، نمک و آبلیمو بپزید سپس تفت دهید.

هویج را نیز برش داده و با شکر، آب و آبلیمو بپزید.

کره را داخل تابه آب کنید سپس عصاره سبزیجات، نمک، فلفل، سس سویا، سرکه بالزامیک و آب لیموترش را با اندازهی آب به مدت 5 دقیقه بجوشانید.

سبزیجات پخته شده و باقی سبزیجات را به صورت خام داخل ظرف مناسب سرو کنید و سس را روی آن بریزید.

اگر می خواهید بشقاب سبزیجات شما کاملا رژیمی و بدون استفاده از هیچ روغنی درست گردد، همه مواد را داخل فر به مدت 10 تا 15 دقیقه با قدرت 100 درصد قرار دهید.

برای تهیه این غذا می توانید از هر نوع سبزیجاتی که مایلید مثل آووکادو، لوبیا سبز، لبو و حتی حبوبات بهره ببرید هم چنین سس قارچ نیز می تواند کنار بشقاب سبزیجات سرو گردد.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه بشقاب سبزیجات" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بشقاب سبزیجات"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید