اگر پس از تزریق دز اول واکسن به کووید19 مبتلا شده اید، این مطلب را بخوانید
به گزارش بهترین وبلاگ، ایرنا/ دکتری فیزیولوژی پزشکی گفت: ابتلا به کرونا پس از تزریق دز اول واکسن کووید19 نیازمند تزریق مجدد این دز نیست و بهبودیافتگان پس از گذشت یک بازه زمانی معین و دستیابی به سلامت کامل باید دز دوم واکسن را تزریق نمایند.

محمدرضا رئوفی اضافه نمود: با ابتلا به کرونا پس از تزریق دز اول واکسن کووید19 سطح ایمنی بدن افزایش یافته و بنابراین نباید فرایند تزریق واکسن مجددا طی گردد.
وی توضیح داد: در واقع پس از تزریق دز اول واکسن کرونا در صورت ابتلا به بیماری نباید دز اول مجددا تزریق گردد و باید پس از گذشت یک بازه زمانی مشخص این بهبودیافتگان دز دوم واکسن را دریافت نمایند.
رئوفی بعلاوه درباره این بازه زمانی گفت: نظر متخصصان علوم پزشکی از حداقل سه هفته پس از سلامت کامل تا 6 ماه بعد از آخرین علامت بالینی بیماری متغیر است، اما به منظور کسب اطمینان برای ادامه فرایند واکسیناسیون گذشت دو ماه پس از بیماری لازم است.
تزریق دز سوم واکسن کرونا اصل رعایت ضوابط بهداشتی پس از واکسیناسیون را نقض نمی کند
این دکتری فیزیولوژی پزشکی در ادامه با اشاره به دز سوم واکسن کرونا یادآور شد: از منظر علمی دز سوم واکسن کرونا هم به منظور افزایش سطح ایمنی بدن لازم است. اکنون در بعضی کشورها هم تزریق این دز شروع و در حال اجرا است.
وی تاکید نمود: در ایران هم ضرورت تزریق دز سوم و اولویت دریافت براساس نظر وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی معین شده و به گفته بعضی از منابع در صورت تزریق، اولویت با کادر بهداشت و درمان کشور خواهد بود.
رئوفی شرح داد: اندازه آنتی بادی بدن پس از گذشت یک دوره زمانی کاهش می یابد، بنابراین دز سوم تقریبا برای تمامی گروه های جمعیتی و بیماران زمینه ای به اسم یک یادآور توصیه می گردد.
این دکتری فیزیولوژی پزشکی گفت: دز سوم (یادآور) تقریبا 6 ماه پس از تزریق دز دوم استفاده می گردد، اما پس از دریافت این دز هم رعایت پروتکل های بهداشتی مقابله با کرونا الزامی است و تزریق هر سه دز واکسن کرونا هم به طور قطعی مانع از ابتلا به بیماری نخواهد شد.
منبع: همگردی