طرز تهیه دسر مرنگ گیلاس به 2 روش یخچالی و در فر

به گزارش بهترین وبلاگ، دسر مرنگ گیلاس، یکی از با گیلاس است که برای دورهمی ها و مهمانی های مجلسی می توانید آن را تهیه کنید. دسر مرنگ گیلاس هم به صورت یخچالی یا بدون فر و هم در فر درست می گردد و هر کدام از آنها، هواداران خودشان را دارند. اگر در فصل تابستان اقدام به درست کردن دسر مرنگ گیلاس می کنید، می توانید نوع یخچالی یا بدون فر آن را تهیه کنید و از طعم گیلاس تازه هم لذت ببرید. اگر هم گیلاس تازه در دسترس ندارید، دسر مرنگ گیلاس در فر، گزینه خوبی است. در این مقاله از سرویس در ، 2 طرز تهیه دسر مرنگ گیلاس را در فر و بدون فر، به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه دسر مرنگ گیلاس به 2 روش یخچالی و در فر

مرنگ چیست؟

مرنگ (Meringue) در اصل به نوعی شیرینی پفکی گفته می شود که اصالت آن به سوییس برمی شود. ماده اصلی مرنگ، سفیده تخم مرغ و شکر است و از آن در طرز تهیه دیگر شیرینی ها، کیک ها و حتی برای تزیین دسرها و به کار می رود. اصول تهیه مرنگ در اولین قدم این است که ظرفی که در آن مرنگ را درست می کنید، نباید جنس پلاستیکی داشته باشد. درضمن باید ظرف کاملا خشک باشد و هیچ رطوبتی به آن نرسد.

حتی توصیه می شود که مرنگ را در روزهای ابری و بارانی که هوا مرطوب است، درست نکنید چون رطوبت باعث خراب شدن آن می شود. به هیچ وجه هم نباید سفیده تخم مرغ در آن به کار برود. هر چه تخم مرغ تازه تر باشد، مرنگ هم کیفیت و پایداری بیشتری خواهد داشت. از کرم تارتار و عصاره لیموترش نیز برای ماندگاری بیشتر مرنگ استفاده می شود.

طرز تهیه دسر مرنگ گیلاس

زمان آماده سازی مواد: 1 ساعت و 20 دقیقه

زمان مورد احتیاج برای پخت: 40 دقیقه

کالری هر عدد مرنگ: 40 کالری

مواد لازم برای تهیه دسر مرنگ گیلاس

سفیده تخم مرغ: 3 عدد

سرکه سفید: 1 قاشق چای خوری

نمک: نوک قاشق چای خوری

شکر: 3/4 لیوان دسته دار فرانسوی

ژلاتین با طعم گیلاس: 3 قاشق غذاخوری

وانیل سفید: 2 لیوان دسته دار فرانسوی

شکلات چیپسی: 2 لیوان دسته دار فرانسوی

مراحل طرز تهیه دسر مرنگ گیلاس

برای درست کردن این دسر ساده و بین المللی، احتیاجی به گیلاس تازه نیست و فقط باید از ژلاتین با طعم گیلاس بهره ببرید. بعد از اینکه همه مواد را با هم مخلوط کردید، آنها را در قیف بریزید و فرم دهید. سپس مرنگ ها را در فر بگذارید تا بپزند. در آخر هم روی آن ها را شکلات ذوب شده بریزید و سرو کنید.

مرحله اول: تخم مرغ را آماده کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه دسر مرنگ گیلاس، سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کنید. سفیده را در یک ظرف میانه بریزید و در دمای اتاق به مدت 30 دقیقه قرار دهید. سینی فر را با 2 ورق کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید. فر را هم روشن نموده و روی دمای 300 درجه فارنهایت تنظیم کنید تا گرم شود.

مرحله دوم: مواد را با مخلوط کن بزنید

بعد از گذشت نیم ساعت، سفیده تخم مرغ را با سرکه و نمک مخلوط کنید و با همزن بزنید. مواد را تا جایی هم بزنید که کاملا یکدست شوند و گلوله گلوله نباشند. سپس به تدریج و طی چند مرحله شکر و ژلاتین را اضافه کنید. هر بار که این مواد را اضافه می کنید، آنها را با همزن بزنید.

مرحله سوم: مرنگ ها را در سینی فر بگذارید

نصف مایه دسر مرنگ گیلاس را که آماده نموده اید، در یک قیف شیرینی پزی بریزید و با قیف ستاره ای به مقدار دلخواه، آن ها را با فاصله از هم روی ورقه های کاغذ روغنی، شکل دهید. فاصله باید به مقدار ای باشد که موقع پف کردن مرنگ ها، به هم نچسبند. با بقیه مواد هم همین کار را در یک سینی دیگر تکرار کنید.

مرحله چهارم: مرنگ گیلاس را بپزید

سینی ها را در فر بگذارید و اجازه دهید به مدت 20 دقیقه مرنگ های گیلاس بپزند. سپس فر را خاموش کنید ولی سینی ها را بیرون نیاورید. 15 دقیقه دیگر صبر کنید تا مرنگ ها در فر حرارت ببینند.

مرحله پنجم: کف مرنگ ها را در شکلات ذوب شده بزنید

1/3 شکلات های چیپسی را در یک کاسه استیل بریزید و روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا به ذوب شوند. آنها را با قاشق به هم بزنید و وقتی کاملا یکدست شدند، مرنگ ها را از روی کاغذ روغنی جدا کنید. کف مرنگ ها را داخل شکلات بزنید و آن ها را وارونه بگذارید تا به مدت 20 دقیقه شکلات های ذوب شده ببندند و خنک شوند.

مرحله ششم: روی دسر خود را تزیین و سرو کنید

بقیه شکلات ها را در مایکروفر یا روی حرارت بخار آب گرم کنید تا ذوب شوند. سپس آنها را در یک پلاستیک فریزری بریزید و سر آن را سوراخ کنید. شکلات را روی مرنگ های گیلاس بریزید و 10 دقیقه صبر کنید تا سفت شوند. وقتی مرنگ گیلاس با تزیین شکلات آماده شد، آنها را سرو کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خامه فرم گرفته قنادی

طرز تهیه دسر مرنگ گیلاس (به روش یخچالی)

زمان مورد احتیاج برای آماده سازی: 40 دقیقه

زمان پخت: 10 دقیقه

مواد لازم برای تهیه دسر مرنگ گیلاس یخچالی

گیلاس تازه و هسته گرفته: 300 گرم

مرنگ سویسی: 4 تکه

خامه 300 میلی گرم

شکر دانه ریز: 1/2 لیوان دسته دار فرانسوی

چوب دارچین: 1 عدد

پودر وانیل: 2 قاشق چای خوری

برگ نعناع تازه: به مقدار دلخواه برای تزیین

مراحل طرز تهیه دسر مرنگ گیلاس بدون فر

برای تهیه این دسر خوشمزه تابستانی، به گیلاس تازه احتیاج دارید. اما احتیاجی به پخت این دسر در فر نیست. این دسر یخچالی را می توانید به راحتی در خانه تهیه نموده و روی آن را با مواد دلخواه تزیین کنید. برای مشاهده مراحل طرز تهیه دسر مرنگ گیلاس، ادامه متن را بخوانید و دستورالعمل های تهیه آن را دنبال کنید.

مرحله اول: شکر را ذوب کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه دسر مرنگ گیلاس، مواد را به مدت 30 دقیقه از قبل در دمای محیط قرار دهید تا سرد نباشند. گیلاس ها را بشویید و هسته آن ها را خارج کنید. در یک ظرف مناسب، نصف لیوان آب را با شکر ترکیب کنید و روی حرارت بگذارید تا دانه های شکر حل شوند و آب آغاز به جوشیدن کند. 5 دقیقه آب و شکر را بجوشانید.

مرحله دوم: بقیه مواد را اضافه کنید

در این مرحله، بعد از 5 دقیقه چوب دارچین را با وانیل به آب جوش اضافه کنید. بعد نوبت افزودن گیلاس های هسته گرفته است. کمی که گیلاس ها نرم شدند، قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مواد شیرینی مرنگ، سرد شوند. چوب دارچین را هم از قابلمه بیرون بیاورید.

مرحله سوم: مواد را روی هم بچینید

مرنگ آماده را در یک کاسه خرد کنید و خامه را به آن اضافه کنید. می توانید از پودر مرنگ هم بهره ببرید. وقتی با هم کاملا مخلوط شدند، یک لایه از مایه خامه و مرنگ را در ظرف سرو بریزید و روی آن را با یک لایه از مخلوط گیلاس که سرد شده است، بپوشانید. دوباره لایه سوم را خامه و مرنگ و لایه چهارم را گیلاس بریزید. لایه ها را تکرار کنید تا مواد تمام شوند.

مرحله چهارم: دسر مرنگ را سرو کنید

بعد از اینکه دسرتان را آماده کنید، روی آن را به دلخواه با خامه، شکلات چیپسی، برش های میوه یا گیلاس یا برگ نعناع تزیین و آن را سرو کنید.

سوالات متداول

از چه خامه ای برای طرز تهیه دسر مرنگ گیلاس استفاده کنیم؟

خامه ای که برای طرز تهیه دسر مرنگ گیلاس استفاده می شود خامه پرچرب (45 درصد) است که با همزن برقی فرم گرفته است. می توانید با خامه های پاکتی موجود در بازار هم این کار را انجام دهید تا کمی فرم بگیرد.

برای تزیین روی مرنگ از چه موادی استفاده کنیم؟

برای تزیین دسر مرنگ گیلاس می توانید از خامه، شکلات چیپسی، برش های میوه یا گیلاس، برگ نعناع و … بهره ببرید.

منبع: bettycrocker

منبع: افق کوروش

به "طرز تهیه دسر مرنگ گیلاس به 2 روش یخچالی و در فر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دسر مرنگ گیلاس به 2 روش یخچالی و در فر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید